Hoe cool zou het zijn.. De Atlantische Oceaan oversteken per cruise.
Ik ga het aankomende september doen! Ik reis samen met meer dan 150 digital nomads in veertien dagen van Spanje naar Panama om onderweg workshop te volgen (en misschien wel te geven), te netwerken en te genieten van de prachtige stops onderweg!

Ik vertel je meer..

Vorig jaar hoorde ik voor het eerst van Nomad Cruise en ik wist direct; dit wil ik! Ik schreef me in de voor de nieuwsbrief, zodat ik op de hoogte zou zijn van de volgende reis. Toen de reis van Spanje naar Panama werd aangekondigd, heb ik me bijna direct opgegeven. Er volgde eerst een kleine selectieprocedure. Ik moest een korte vragenlijst invullen en uitleggen wat ik doe en in hoeverre ik zou kunnen bijdragen aan eventuele workshops of lezingen. Al snel kreeg ik bericht dat ik mee mocht aan boord. Ik heb geen idee hoe streng de selectie is, maar volgens mij gaat het er vooral om dat je overal zou kunnen werken en dat je open staat voor nieuwe contacten en een ander iets zou kunnen leren. Top! Ik voldoe aan alle eisen. Let the party begin!

nomadcruise-2015-by-dinko-39-copy-1

Foto bron: Nomad Cruise

De cruise

We reizen dus in veertien dagen van Spanje naar Panama en stoppen onderweg op Sint Maarten, Curacao en Aruba. Je leest hier meer over de route. Heel tof, ik ben hier allemaal nog nooit geweest! De eilanddagen zijn om vakantie te vieren en verder is er een vol programma met sprekers en workshops. Je bent vrij om overal aan mee te doen en zelf iets bij te dragen.

All inclusive (voor een prikkie)

Wat helemaal te gek is, is dat de reis all inclusive is! Normaal ben ik daar niet zo’n fan van, maar in dit geval is het natuurlijk ideaal, gezien je toch niet ergens anders kunt eten of drinken. De reis kost in totaal (schrik niet) 600,- inclusief alles! Dus de overnachtingen, eten, drinken, workshops.. en ja, alles dus. Helemaal te gek natuurlijk, dat je voor relatief weinig geld eens een echte cruise ervaring kunt opdoen!

Goed nieuws: er zijn nieuwe plekken beschikbaar!

De cruise zat eigenlijk vol, maar er zijn een aantal nieuwe plekken vrij gekomen. Mocht je nog interesse hebben, dan is het dus mogelijk om je nog op te geven via nomadcruise.com. En het leuke is, als je zegt dat je via mij komt, krijg je ook nog eens 50,- korting.

Mocht je nu niet kunnen, maar wel interesse hebben. Ik raad je zeker aan je vast aan te melden voor de nieuwsbrief. Er staan regelmatig gave reizen op de planning. Ik ga je in ieder geval op de hoogte houden van mijn ervaringen!

In Panama

Wat ik precies ga doen als ik aankom in Panama weet ik nog niet. Er is nog een meet-up gepland, maar ik weet niet of ik daarheen ga, gezien ik ook zit te denken door te vliegen naar Amerika voor een roadtrip samen met Koen. Er zijn nog wat knopen door te hakken, dus mocht je tips hebben.. Die zijn welkom!

Nou, ik ga onwijs genieten van de voorpret!

Liefs Jantien

P.S. Misschien ook leuk om terug te lezen. De geheimen van werken aan boord van een cruise.