Yihaa!!! Ik liet afgelopen week op Facebook al weten dat m’n volgende liftavontuur eraan zit te komen. Nou, er is geboekt hoor. De reis gaat naar Milaan. Ik leg je vandaag uit welke route we af willen leggen (want ik ben niet alleen) en wat het plan is. Benieuwd?

Waarom Milaan?

In m’n aankondiging liet ik al weten te overwegen naar Italie te gaan. Eerst was m’n plan om via Duitsland, Oostenrijk en Slovenie naar Venetie te liften. Een ietwat ambitieus plan gezien we maar zes dagen hebben. Misschien waren we er wel gekomen, maar dan hadden we onderweg waarschijnlijk weinig kunnen zien of doen. Dus een kleine change of plans. Het plan is nu om door Zwitserland naar Milaan te liften. In Zwitserland willen we een aantal natuurparken aandoen. Hopelijk hebben we hier genoeg tijd voor. Vanuit daar hoeven we niet heel ver naar Milaan. Als je tips hebt voor mooie stops onderweg, laat het me weten! Ik ben heel benieuwd.

Met wie ga ik?

Ik praat hele tijd in de we-vorm en dat is niet zonder reden. Ging ik naar Berlijn nog in m’n uppie, deze keer gaat er iemand met mij mee. Niemand minder dan m’n naamgenootje Jantine. Jantine volgde m’n blog al een tijdje en deed al eens een berichtje of ik het leuk zou vinden samen op pad te gaan. Why not. Dus toen ik het plan had om te liften, besloten we samen te gaan. Heel leuk en spannend, want we hebben elkaar nog nooit gezien.

Plan van aanpak

Ik schreef laatst al over m’n plan van aanpak voor het liften. In Berlijn heb ik dit toegepast en het werkte prima. Dus ik denk dat ik dit aan ga houden. Jantine en ik hebben vrijdagochtend in Nijmegen afgesproken en vanaf daar gaat het avontuur beginnen. Ik ben super benieuwd of het net zo vlekkeloos verloopt als vorige week.

Ga je me volgen?

Tot slot ben ik heel benieuwd of je me weer gaat volgen. De vorige keer in Berlijn gaf het me zoveel energie dat ik van alle kanten leuke berichtjes kreeg. Echt heel tof! Ik ga onwijs m’n best doen om dit avontuur voor jou ook weer zo leuk mogelijk te maken. Vergeet dus niet me te volgen op snapchat onder JantiensReisStijl, op Facebook (wellicht ga ik eens een keer live, lijkt je dat wat?) op instagram en twitter. En schrijf je ook hier op m’n blog in voor regelmatige updates zodat je niets mist.

Nog een laatste vraag; backpack of weekendkoffer?

Let’s hit the road!

img_0616

Liefs Jantien