Ik help jou met het ontdekken van je unieke bedrijfsverhaal

Het geheim van iedere succesvolle ondernemer is het hebben en communiceren van een uniek bedrijfsverhaal!

Alles begint bij jouw verhaal. Waarom doe je wat je doet en hoe maak je hiermee een verschil voor jouw klanten? Als je dat helder hebt, raakt alles in een flow. Je trekt met gemak de juiste klanten aan en mensen weten precies waarvoor ze bij jou aan moeten kloppen.

Ik weet dat jij een uniek verhaal te vertellen heb en ik weet hoe belangrijk storytelling is om je bedrijf (nog meer) te onderscheiden en te laten bloeien. Want zoals Simon Sinek het al zei; “Mensen kopen niet wat je doet, ze kopen waarom je het doet.” Wij gaan jouw waarom duidelijk krijgen en zorgen ervoor dat het jou en je bedrijf naar the next level tilt.

Ik adviseer je dan ook om je unieke bedrijfsverhaal voor eens en voor altijd helder te krijgen zodat je nooit meer met de mond vol tanden staat als mensen vragen wat je nou doet en zodat iedere vorm van communicatie ineens een stuk gemakkelijker wordt.

Mogelijke trajecten

Omdat ik ieder type ondernemer op de beste manier op weg wil helpen, bied ik verschillende trajecten aan om tot jouw unieke bedrijfsverhaal te komen.

Ik adviseer om te starten met traject 1 (voor zelfstandigen) of traject 2 (voor teams) om later je verhaal nog krachtiger te maken met traject 3 en 4.

 

De verschillende trajecten:

1. Interview: ik schrijf jouw unieke bedrijfsverhaal
Voor zelfstandige ondernemers

Door middel van een interview komen we tot de kern van jouw waarom en ontdekken en creëren we jouw unieke bedrijfsverhaal.

Ik interview jou over je onderneming, motivaties en dat waar jij voor staat.
Ik schrijf jouw unieke bedrijfsverhaal voor je.
Jij krijgt een volledig opgemaakt interview met jouw verhaal dat je kunt delen met je netwerk.

Voor wie is het?

Dit interview is erg geschikt voor zelfstandige ondernemers en ondernemers met kleine teams. Het bedrijfsverhaal komt goed naar voren en kan intern en naar buiten toe gecommuniceerd worden.

Dit levert het je op

Dit interview geeft snel inzicht in de motivaties van jouw als ondernemer. Het wordt hiermee gemakkelijker om een duidelijk verhaal naar buiten toe te communiceren. Jouw ideale klant weet je gemakkelijker te vinden en omdat mensen weten waar je voor staat, weten ze ook waarvoor ze bij je aan kunnen kloppen.

2. Teamtraining: ontdek jullie unieke bedrijfsverhaal
Voor teams vanaf zes teamleden

Tijdens een teamtraining gaan wij dieper in op het ontdekken van je unieke bedrijfsverhaal. Binnen een dag hebben jij en je team jullie bedrijfsverhaal duidelijk en kunnen jullie met z’n allen een duidelijk boodschap naar buiten toe communiceren.

Voor wie is het?

Deze teamtraining is geschikt voor teams vanaf zes personen. Het is belangrijk voor het hele team om het waarom van het bedrijf duidelijk te hebben en zich betrokken te voelen bij het proces, zodat het hele team de boodschap weet te communiceren. Zowel intern als extern.

Dit levert de teamtraining jou en je team op:

Jullie kunnen perfect onder woorden brengen wat jullie bedrijf uniek maakt en waarom mensen juist bij jullie aan moeten kloppen voor jullie product of dienst.
Jullie vallen meer op bij jullie doelgroep omdat jullie uniek en onderscheidend zijn en weten hoe jullie dit moeten communiceren.
Het wordt makkelijker voor jullie ideale klant om jullie te vinden.
Het hele team voelt zich meer verbonden met jullie bedrijf en voelt zich daardoor meer gemotiveerd.
Medewerkers voelen zich zelfverzekerder binnen het bedrijf en kunnen zelfstandiger functioneren.
Er hoeven intern minder brandjes te worden geblust.
Netwerken wordt voor het hele team gemakkelijker en levert gerichter iets op.
Jij en je team raken meer gefocust en gemotiveerd omdat jullie heel helder hebben waarom jullie doen wat jullie doen.

Zodra jouw unieke bedrijfsverhaal staat als een huis, is het van belang om dit helder naar buiten toe te communiceren. Want vanaf nu heb je een duidelijke boodschap te delen met de wereld.

3. Website: je unieke bedrijfsverhaal op je website

Inhoudelijk staat je unieke bedrijfsverhaal als een huis. Nu moet dit naar buiten gebracht worden. Het is belangrijk voor jouw klanten dat ze op de website direct weten wat ze van je kunnen verwachten en dat er een eenduidig verhaal wordt gecommuniceerd. Hoe meer focus, hoe beter want daarmee trek jij alleen die mensen aan met of voor wie je ook werkelijk wilt werken.

Binnen drie maanden update (of creëer ik from scratch) al jouw website teksten. Hierin wordt vanaf nu niet alleen gecommuniceerd wat je te bieden hebt, maar vooral waarom klanten juist bij jou moeten zijn voor dit product of dienst. Wat maakt jou nou echt onderscheidend?

4. Content: doorlopend content met je unieke bedrijfsverhaal

Zodra je verhaal duidelijk is en je website staat, is het van belang om jouw bedrijfsverhaal te blijven communiceren. De kracht van herhaling. Daarnaast heeft het een grote toegevoegde waarde voor jouw (potentiële) klanten dat jij je unieke kennis met ze deelt. Daarnaast betekent meer specifieke content een grotere herkenbaarheid voor zowel je klanten als voor google. Gevolg: je wordt op iedere mogelijke manier beter vindbaar.

Iedere maand creëer ik content voor je als in;
blogs
nieuwsbrieven
persberichten
social media updates

 

Als jij jouw unieke bedrijfsverhaal nu voor eens en voor altijd helder zou kunnen krijgen? Zou je dat dan doen?

Mail me dan naar: jantiensstijl@gmail.com en dan gaan we hiermee aan de slag!