Ik zit alweer een paar maanden in Colombia en begin zo langzamerhand wat dingen te missen. Nee, geen pindakaas of stroopwafels (dat hebben ze hier ook). Wat ik het allermeeste mis sinds ik in Medellin woon, is autorijden. Heerlijk! Raampjes open, mee tetteren met de muziek en de omgeving écht verkennen. Alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Maar waar kun je snel en goedkoop een auto huren? Nou, daar is een heel handige vergelijkingssite voor!

Handig om vooraf te regelen

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als het aankomt op de organisatie van een reis of vakantie ben ik heel lui aangelegd. Meestal organiseer ik weinig en vogel ik alles op locatie wel uit. Alleen met het huren van een auto werkt dat niet altijd even goed heb ik ervaren. Je krijgt niet de beste prijs en er gaat toch best wat tijd inzitten. Dus ja, een huurauto regel ik toch echt liever van tevoren zodat ik hem direct op kan pikken zodra ik ergens aankom.

Ik heb hier in Colombia even rondgekeken en overwogen om een auto te huren. Maar met het verkeer hier lijkt het me verstandiger me te laten rijden en eventjes te wachten tot ik terug ben in Europa. Dus ik ben er alvast ingedoken om te zien of ik tegen die tijd op Tenerife een auto kan huren. Ik ben daar eind maart vanwege de Expeditie die ik ga organiseren. Dus een mooi moment om weer eens in de auto te stappen en het eiland te verkennen.

Vergelijkingssite voor een huurauto

Eerdere keren wanneer ik een auto wilde huren vond ik het dus altijd best een gedoe om uit te zoeken waar ik de beste kwaliteit kan krijgen voor een lage prijs. Zonde van de tijd, want ik verdiep me liever in de leuke dingen, zoals wat ik wil zien onderweg. En ik kwam erachter dat het ook helemaal niet lang hoeft te duren om de perfecte huurauto te vinden. Daar is namelijk een vergelijkingssite voor. Wist ik niet. En het handige is, je kunt prijzen van huurauto’s vergelijken in onwijs veel landen en er zijn meer dan 8000 ophaallocaties. Dus de kans is groot dat daar wel wat tussenzit.

Voor het huren van een auto opTenerife heb ik al wat leuks gezien en het valt me honderd procent mee hoeveel het kost. Ik denk dat Lucia en ik (met haar organiseer ik de Expeditie) een paar dagen lol gaan hebben op pad om het eiland alvast voor te verkennen, voordat de ‘expeditie-leden’ arriveren. Ik kan niet wachten!

vervoersopties-australie

Ik hoop dat deze tip je helpt om sneller en goedkoper een auto te huren de volgende vakantie!

Liefs Jantien

Dit is een advertorial in samenwerking met EasyTerra.