Jaa!! Eindelijk staat er weer een nieuw reisje op de planning. Ik ben straks gewoon een half jaar niet op pad geweest buiten Nederland. Eigenlijk vind ik dat niet zo erg, want ik ben hier met super leuke dingen bezig op geweldige plekken. Maar het kriebelt wel weer! Het eerste tripje staat gepland in juli en ik heb er onwijs veel zin in. Ik ga naar een festival in Lissabon waar onwijs gave artiesten komen! Ik vertel je er alles over.

We kunnen weer!

Het kriebelt aan alle kanten. Hoe geweldig leuk ik het ook vind om met m’n boek bezig te zijn en de prachtige Achterhoek te ontdekken, m’n reisvirus wakkert ook weer aan. In mei komt m’n boek uit, dus ik heb direct een tripje gepland voor na alle drukte. Met een aantal vriendinnen vertrek ik begin juli naar Lissabon. Hier ben ik nog nooit geweest en het lijkt me een geweldig stad. Daarvoor alleen zou ik al heel graag gaan. Maar er is nog meer. We gaan daar namelijk naar het Alive festival in Lissabon. Ik heb jarenlang heel veel festivals in Nederland bezocht maar de laatste paar jaar ben ik bijna nergens meer geweest. Dus ik heb er onwijs veel zin in!

Alive festival Lissabon

Ik moet eerlijk bekennen, ik had er nog nooit van gehoord maar een vriendin kwam met de vraag of ik mee wilde. Euhm, even denken.. JAAAA! Natuurlijk wil ik mee. Ik had nog niet eens gekeken op de festival website, maar wist al dat ik wilde. Na een kijkje op de website en het zien van de line-up wist ik het nog zekerder. Hier wil ik bij zijn! M’n reis- en festival-hart gaat sneller kloppen. Even een paar namen:

The Weekend
THE xx
Foo Fighters
Phoenix
Alt-J

Om er even een paar te noemen. Ik word hier dus helemaal wild van. Wat ik ook cool vind is dat het op een prachtige locatie is en dat de optredens telkens eind van de middag beginnen zodat je overdag de stad kunt verkennen. We plakken er een paar dagen bij aan om er echt een leuke stedentrip van te maken en overnachten in een Airbnb. Super veel zin in!

tekstliggend-7279-NOSAlive2016_C

bron

Het is nog winter, maar bij mij is de zomer al begonnen!

Ben jij weleens op een festival in het buitenland geweest? Welke vond je echt top?
Als je nog tips hebt voor in of rond Lissabon, dan zijn die meer dan welkom!

Liefs Jantien