Leuk dat je meer over mij te weten wilt komen.

Ik ben Jantien, 29 lentes jong en een Digital Nomad. Ik heb geen vaste thuisbasis maar reis de hele wereld over terwijl ik onderweg m’n werk doe. Hoe ik dat doe en alle avonturen die ik onderweg meemaak, die deel ik hier!

Ik ben een echte dromer en een doe-er. Ik vind het heerlijk om te observeren en fantaseren en dat komt goed tot zijn recht in mijn verhalen. Ik denk dat ik met recht kan zeggen dat ik over een baksteen nog een verhaal kan schrijven. Al neemt dat niet weg dat ik toch echt liever over reizen en grote en kleine levensvragen schrijf. Ik volgde de opleiding journalistiek, waar ik me voornamelijk heb gericht op creatief schrijven. Die creativiteit gebruik ik iedere dag, bij alles wat ik doe. Als nomad moet je flexibel en creatief zijn, maar ook mijn werk vraagt veel creativiteit. Bijvoorbeeld voor het delen van content en het bedenken van mooie invalshoeken voor een verhaal en het organiseren van events.

Mijn dromerige en fantasierijke kant wordt goed gecompenseerd door mijn doe-erige kant. Want ik kan niet goed stil zitten, ben super leergierig en enthousiast en wil mijn dromen altijd direct in de praktijk brengen. Actie. Doen.

If you can dream it

You can do it

Or at least you can try šŸ˜‰

Zo droomde ik ervan om verre reizen te maken, nieuwe culturen te ontdekken en al mijn ervaringen te delen. En toen was er Jantiens ReisStijl. Ondertussen heb ik al heel veel mooie plekjes ontdekt. Ik heb een roadtrip gemaakt door Amerika, heb in Zuid Afrika gestudeerd, ik ben in mijn eentje wezen backpacken in Zuid Oost Aziƫ en heb een jaar gewerkt en gereisd in Australiƫ. Daarna nam ik de Nomad Cruise naar Panama en reisde ik in Zuid Amerika rond, waarvan Colombia en Brazliƫ toch wel het meest zijn bijgebleven.

Op dit moment woon en werk ik voornamelijk in Oost Europa om in de winter weer in Zuid Amerika te overwinteren. Niet gek voor een boerendochter die tot haar zeventiende nog nooit in het buitenland was geweest.

Dus ja, als ik dit kan, kun jij het ook! Ik hoop je te kunnen inspireren om ook jou ideale leven te leven. Waar ter wereld dat ook mag zijn!