Noord Amerika

  • roadtrip-yosemite-national-park

Say yes to Amerika en Canada!

Ik overdrijf dit niet. Ik heb in de afgelopen maanden meerdere keren gedroomd dat ik aan het rondtrekken was door Amerika. Niet dagdromen maar werkelijke vaste-slaap-dromen. Schijnbaar ben ik er een beetje mee bezig. Normaal ga ik niet snel terug naar een plek waar ik al ben geweest maar ergens lonkt het land van de onbegrensde mogelijkheden dan toch weer. Heb jij dat ook? Dan geef ik je wat tips om je reis goed van start te gaan.

  • death-valley-las-vegas

Jantiens ReisPlaat: Viva Las Vegas

We staan nu al een uur vast in het verkeer van Vegas, terwijl we de airco nog een standje hoger zetten tegen de zinderende hitte. Voorzichtig rijden we de oprit van een hotel binnen waar er mensen druk bezig zijn met het parkeren van de dikke bolides van de vele gasten. Onze rammelbak valt een beetje in het niet, maar we rijden toch enthousiast naar de ingang. Eindelijk zijn we er!

  • mooiste-roadtrips-wereldwijd

De aller mooiste roadtrips op een rijtje

Roadtrippen is een super gave manier om een land te ontdekken. Lekker op de bonnefooi toeren en stoppen waar je zin hebt. Nu zijn er natuurlijk onwijs veel gave roadtrips om te doen. Maar welke routes horen er nou op je bucketlist thuis? De volgende roadtrips vallen wat mij betreft onder de aller mooiste roadtrips ter wereld.

  • roadtrip-westkust-amerika

Roadtrip Westkust Amerika

Van zinderend hete woestijn in een paar uur naar prachtige besneeuwde bergtoppen tot een van de mooiste kustlijnen in de wereld. De westkust van Amerika is de ultieme bestemming voor een roadtrip. Binnen een paar weken tijd lijkt het alsof je maanden op vakantie bent geweest omdat je gewoon zoveel verschillende dingen hebt gezien. Ik deel mijn ervaring en route voor een roaptrip aan de westkust van Amerika.

  • zonsondergang-koh-tao-thailand-budget

Hier zie je de aller mooiste zonsopkomsten en zonsondergangen

Een schitterende zonsondergang op het strand of in de natuur geeft wat mij betreft het ultieme vakantiegevoel. Wegdromen en staren naar de oranjeroze lucht. Heerlijk. Maar wat zijn nou de mooiste plekken om de zon [...]

  • budget-travel-thailand

Top 10 mooiste vakantieplekjes!

Zin om een vakantie te boeken, maar nog geen inspiratie? Ik zet de tien mooiste vakantieplekjes voor je op een rij.

Jantien
Jantien
Hoi, Jantiens ReisStijl is mijn persoonlijke blog over reizen en lifetstyle. Ik neem je graag mee op avontuur, inspireer je met prachtige reisfoto’s en bijzondere verhalen en geef je een kijkje in mijn leven als reiziger. Wil je meer over mij weten? Lees dan hier verder.
Load More