Ik ging op een geweldige trip naar Noorwegen. Ik heb Sari onwijs gemist. Ik at me rond en ik had een pepernoot in m’n wiel. Oh en daarnaast was ik ook nog eens bezig met een onwijs leuk nieuw project. Ik laat je weer zien hoe mijn afgelopen maand eruit zag!


Waarschijnlijk heb je wel meegekregen dat Koen ik naar Noorwegen gingen. Eerst Sari even naar de oppas brengen en toen de auto in op weg naar het hoge noorden.


We overnachten de heenweg een nacht in Arhûs in Denemarken omdat we de volgende ochtend de boot pakken.


In dit filmpje zie je ons hele avontuur op de heenweg!

img_2548

Het is onderweg al prachtig. Ik word daar altijd echt wild van. Dan moet Koen om de haverklap stoppen omdat ik foto’s wil maken.

hiken-geilo-noorwegen

downhillen-noorwegen

img_3004

Aangekomen in Geilo doen we onwijs veel gave activiteiten. Je leest hier over het hiken en hier over het downhillen en raften. Heerlijk!

img_3204

En de dagen erop zijn al net zo druk. Man, wat een planning maar wat een leuke dingen! Ik vond het allemaal best spannend, zeker het raften, maar alles was achteraf zo kicken! Je leest hier alles over de volgende dagen, zoals het paardrijden.


Ik was uitgenodigd om in Geilo te komen en de activiteiten te doen. Het was dus geen vakantie, maar werk. Daarom besloten Koen en ik er nog een paar daagjes in Stavanger achteraan te plakken om ook een weekendje voor onszelf te hebben. Hier heb ik weinig foto’s van gezien we dus even samen wilden hebben. Maar die foto’s waren ook niet geweldig geweest, want het heeft non-stop geregend! Gelukkig waren er gezellige straatjes en restaurantjes.

img_3144

stapje-terug-hiken-oorwegen

Alles bij elkaar hebben we echt een toptijd gehad in Noorwegen. Het is er zo prachtig. Je leest hier meer over Geilo en omgeving. Echt een aanrader!


Op de terugweg boekten we nog een Airbnb voordat we de ferry namen. We hebben ons rot gelachen. Het was een grote poppenkast. Serieus, het huis was versierd alsof er ooit een heks had gewoond en het beloofde tweepersoonsbed bleek een eenpersoons slaapbank. Wat een grap.

img_3899

Maar we hebben het weer overleefd en kwamen veilig thuis. Daar lag dit leuke cadeautje op me te wachten. Je leest er hier meer over. Ben er echt blij mee!


Ik had Sari zo gemist en zij ons ook. Wat een schatje is het toch ook.


Dus extra veel samen gewandeld. Heerlijk met het mooie weer.


Ik wilde het sporten ook weer wat serieuzer oppakken. Op de fiets naar de sportschool en de terugweg een lekke band. Gelukkig kon Koen me halen.


Ik ben ook weer begonnen met werken bij de Foodtruck. Dit was op Huntenpop en de Golden Earing trad op. Dit vind ik dus echt mooie muziek!


En weer wandelen met Sari. Deze keer in Borculo. Zo leuk gezien er altijd meerdere honden zijn en ze daar lekker kunnen zwemmen. Je leest hier waar het is en vindt er andere leuke honden losloop gebieden.


Ik probeer het hardlopen ’s ochtends ook weer op te pakken. Ik loop al heel lang met blessures. Rugklachten, scheenbeen blessure en noem maar op. Heel vervelend gezien ik eigenlijk altijd heel sportief was, maar het hardlopen gaat nog niet zo lekker.


Het is wel echt genieten van het fijne weer en van Sari natuurlijk!


Ik ga samen met Sari fietsen. Ze heeft altijd zo onwijs veel energie en we lopen altijd vier keer per dag flinke rondes, ook waar ze los kan rennen. Maar dan nog is het niet voldoende. Dus we pakken het fietsen langzaam op. Korte afstanden en eerst een beetje leren hoe het moet. Sari vindt het geweldig. Zo leuk!

img_4098

Oh, ik heb de afgelopen maand zo lopen bunkeren. Ijsje hier, ijsje daar. Zeker in Noorwegen. Maar thuis heb ik chips herontdekt. Dit is niet goed voor mij.


Kijk dan wat een schatje! Ze ligt altijd het liefst op de trap en ze verroert geen cm wanneer je er langs wilt. Zo grappig.

De afgelopen maand was een beetje hectisch allemaal. Privé speelden er wat dingen die m’n aandacht nodig hadden en ik begon met een nieuw project. Het staat nog in de kinderschoenen maar het begint al steeds meer vorm te krijgen. Ik sta echt te popelen om het aan iedereen vertellen, maar ik wil eerst nog iets verder zijn met alles. Hopelijk kan ik er snel meer over kwijt!

Dus ja, het was weer een lekker drukke maand en zoals het er nu uitziet wordt de aankomende maand ook lekker druk. Ik heb nog heel even geen reisje geboekt. Ik heb wel weer een hele leuke uitnodiging gehad, maar dat volgt waarschijnlijk in de winter. Nu wil ik eerst even alles op orde hebben en m’n energie stoppen in de nieuwe dingen waar ik mee bezig ben. Ik heb er super veel zin in!

Leuk dat je weer meekeek!

Liefs Jantien