Ken je dat? Heb je duizend mooie vakantiefoto’s, maar als je er eentje uit wil zoeken voor aan de muur, dan kun je niet kiezen. Gevolg, die foto’s blijven maar op de telefoon of laptop staan en er wordt veel te weinig naar gekeken. Zo zonde, maar gelukkig heb ik de oplossing. Dus laat jij je vakantiefoto’s ook altijd te lang liggen, dan is dit ook wat voor jou!

img_3899

Als je me volgt op Facebook dan zag je me twee weken geleden waarschijnlijk al borend voorbij komen. Ja, ik met twee linkse handen was aan het klussen geslagen. Dat doe ik niet zomaar. Ik was helemaal wild toen ik m’n nieuwe collage zag en begon direct te boren. Want deze soort van ‘instagram wall’ moest natuurlijk wel een mooi plekje krijgen.

Voor als je niet kunt kiezen

collage-webprint-vakantiefotos

Wat ik al zei, ik kan nooit kiezen. Verschrikkelijk. Zoveel mooie vakantiefoto’s, hoe kun je nou ooit een goeie keuze maken? En niets met je foto’s doen omdat je niet kunt kiezen is natuurlijk al helemaal doodzonde. Dus ik was al een tijdje aan het rondkijken, want ik vond het weleens tijd worden voor wat meer kleur in huis. En na lang zoeken vond ik deze gave collage. Precies wat ik zocht, want het is mooi strak en de foto’s komen super mooi uit. Ik vind heel veel collages zo rommelig. Impulsief als ik ben, had ik een paar minuten later al een selectie gemaakt van foto’s (ja, nu kon het ineens wel omdat ik er meerder mocht kiezen). Van allemaal verschillende landen iets, een beetje met dezelfde kleurtinten. Niks geen geouwehoer met formaten, maar gewoon vierkant. Zo heb je veel foto’s bij elkaar, maar ziet het er toch strak uit. Ik houd der van.

 Aluminium materiaal

collage-webprint

Waar ik misschien nog wel het meest blij mee ben, is het materiaal. Deze collage is gemaakt van aluminium. Je hebt heel veel verschillende opties hoor. Maar ik heb al canvas en plexiglas in huis. De ene vind ik te dof en de andere te glimmend. Dus ik was heel benieuwd wat aluminium zou doen. Nou, die doet het goed hoor kan ik je vertellen. Het schittert niet waardoor je van alle kanten de foto’s goed ziet, maar het geeft wel wat meer glans dan het canvas. Ik vind de kleuren zo mooi uitkomen. Kan er hele dagen wel naar kijken. Best zielig eigenlijk, haha, maar het staat zo gezellig!

Waar kun je zo’n collage maken?

fotocollage-webprint

Benieuwd waar je zo’n soort van instagram wall kunt maken? Ik heb hem van webprint.nl. Hier kom je direct terecht op de pagina om deze collage te maken. Ik vond het ideaal. Je hoeft niets te downloaden of wat dan ook. Je kunt gewoon direct aan de slag en binnen een paar minuten ben je klaar (tenminste als je een beetje kunt kiezen 😉 ). De levering is snel en ik zeg het nog een keer, het materiaal is gewoon echt super mooi!

Ik ben er happy  mee! 

Oh en het grappige is, iedereen die nu bij ons binnenkomt stapt direct af op deze collage. Toch leuk wanneer foto’s ook werkelijk bekeken worden!

Op webprint.nl heb je trouwens nog veel meer gave collage’s. Verder kun je ook leuke kaarten en posters maken. Ziet er ook erg tof uit.

Ik ben benieuwd wat je van m’n nieuwe aanwinst vindt en ik ben ook benieuwd hoe jij je vakantiefoto’s het liefst terug ziet! Heb je ook een gave collage aan de muur?

Liefs Jantien

Dit is een advetorial.