Augustus Adventure

  • img_3125

Photo diary #Augustus

Ik ging op een geweldige trip naar Noorwegen. Ik heb Sari onwijs gemist. Ik at me rond en ik had een pepernoot in m’n wiel. Oh en daarnaast was ik ook nog eens bezig met een onwijs leuk nieuw project. Ik laat je weer zien hoe mijn afgelopen maand eruit zag!

  • hiken-geilo-noorwegen

Dit wil je zien, doen en proeven in Geilo

Een vakantie Noorwegen op de planning? Ten eerste, goede keus! Noorwegen is geweldig. Er is zo onwijs veel te zien, doen, eten en genieten. Je wordt gegarandeerd verrast en misschien nog niet eens alleen door de natuur (want we weten natuurlijk allemaal dat die geweldig is) maar meer door alle gave activiteiten die je er kunt doen. En Geilo is de plek om er een heel aantal te doen. Ik laat je zien wat te doen, waar te eten en te overnachten in Geilo.

  • img_1871

Have a break and let’s be bad

Toen ik vorige week in Noorwegen zat te stressen omdat ik foto’s wilde uploaded maar het internet te slecht was, besloot ik om naar de bios te gaan. Was dat even een goed idee. Het regende buiten pijpenstelen en ik zat lekker binnen te genieten van een mega leuke film en heerlijke Noorse smash en werd volledig geïnspireerd. Waar was ik eigenlijk mee bezig?! Al dat stressen om volledig onbelangrijke zaken. Ik had zo’n zin om alles aan de kant te gooien en het allemaal anders aan te pakken. En weet je, dat ga ik gewoon doen.

  • jantiens-reis-stijl

Voor jezelf beginnen: hoe doe je dat?

Loop jij met het idee om voor jezelf te beginnen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Je bent niet de enige. Ik had precies hetzelfde en in mijn omgeving zie ik vaak diezelfde worsteling. Ondertussen ben ik de opstart fase zo’n beetje door (er blijven natuurlijk altijd nieuwe dingen komen) en ik heb al het een en ander geleerd. Omdat ik regelmatig vragen krijg van mensen hoe ik dat nou aanpak, geef ik je graag uitleg!

  • paardrijden-geile-noorwegen

Plog Noorwegen: Paardrijden en sterren eten

Hoi hoi! Ik laat je weer zien wat ik de afgelopen dagen heb uitgevreten. We gingen echt belachelijk lekker uit eten en ik stapte voor het eerst sinds tijden weer op een paard. Hier had ik me onwijs op verheugd en het was echt geweldig, op een klein dingetje na.. Een best vervelend dingetje. Kijk mee hoe de afgelopen dagen eruit zagen!

  • img_2906

Plog Noorwegen: Downhillen, raften en honger

Hoi hoi! Ik geef je weer een kijkje in mijn onstuimige leven hier in Noorwegen. Sow, volgens mij is het hier bijna onmogelijk om het kalm aan te doen, want er is gewoon teveel gaafs te doen. Ik kwam de afgelopen dagen bijna niet aan schrijven toe, want ik was druk met downhillen, mountainbiken en raften. Maar ik heb een beetje tijd vrij gemaakt om al het avontuur met je te delen. Kijk mee!

  • img_2635

Plog Noorwegen: Kou, huilen en keihard genieten

Goedemorgen! Ons eerste dagje in Noorwegen zit erop en wat kan ik zeggen.. Het was intensief. Ik dacht dat het een relaxt dagje hiken werd, iets wat ik het aller aller aller leukste vind om te doen. Nou, laat dat relaxt maar zitten. Ik heb een potje lopen janken, maar wat was dat het waard! Kijk mee naar onze eerste dag in Geilo.

  • annapurna-trekking-nepal

Personal note August: ADVENTURE

Het is tijd voor een nieuwe special. Stond vorige maand nog in het teken van Summer Vibes, lekker relaxen en genieten, gooi ik het deze maand helemaal over een andere boeg. De maand augustus staat in het teken van Adventure! Dus wil jij iets meer avontuur in je leven, ben je klaar met sleur en heb jij tijdens je vakantie besloten dat je het vanaf nu allemaal anders aanpakt? Lees dan snel verder en houd deze maand m’n blog in de gaten!

Jantien
Jantien
Hoi, Jantiens ReisStijl is mijn persoonlijke blog over reizen en lifetstyle. Ik neem je graag mee op avontuur, inspireer je met prachtige reisfoto’s en bijzondere verhalen en geef je een kijkje in mijn leven als reiziger. Wil je meer over mij weten? Lees dan hier verder.
Load More