Afrika

  • zuid-afrikaanse-uitspraken

De leukste Zuid Afrikaanse uitspraken

Zeg, hoe ga jij meestal naar je werk? Met de bromponie, de moltrein of het hysbakkie. De Zuid Afrikaanse taal is als je het mij vraagt hilarisch. Toen ik in Zuid Afrika was lach ik dan ook helemaal dubbel om de verkeersborden en Zuid Afrikaanse uitspraken. Het wordt hoog tijd dat ik er wat deel.

  • kamperen-truck-afrika

De ultieme rondreis door Afrika (in een truck!)

Als er een plek is op deze wereld waarvan ik denk dat iedereen het eens gezien (en vooral beleefd) moet hebben, dan is het denk ik wel Zuid Afrika. Ik studeerde een aantal jaar geleden in Zuid Afrika en man, wat was dat een geweldige tijd. Daarom speel ik al een tijdje met de gedachten om terug te gaan en ik heb me een reis gevonden.. Ik wil vandaag nog!

  • mooiste-roadtrips-wereldwijd

De aller mooiste roadtrips op een rijtje

Roadtrippen is een super gave manier om een land te ontdekken. Lekker op de bonnefooi toeren en stoppen waar je zin hebt. Nu zijn er natuurlijk onwijs veel gave roadtrips om te doen. Maar welke routes horen er nou op je bucketlist thuis? De volgende roadtrips vallen wat mij betreft onder de aller mooiste roadtrips ter wereld.

  • zonsondergang-koh-tao-thailand-budget

Hier zie je de aller mooiste zonsopkomsten en zonsondergangen

Een schitterende zonsondergang op het strand of in de natuur geeft wat mij betreft het ultieme vakantiegevoel. Wegdromen en staren naar de oranjeroze lucht. Heerlijk. Maar wat zijn nou de mooiste plekken om de zon [...]

  • IMG_5286

Roadtrip Tuinroute Zuid Afrika

Zuid Afrika heeft mijn hart gestolen. Het land heeft alles te bieden waar je maar om kunt wensen. Prachtige stranden, uitgestrekte natuur en uiteraard de spectaculaire wildlife parken. Daarom is het ook het land bij uitstek voor een raodtrip. Ik geef je tips voor een roadtrip langs de prachtige Tuinroute.

  • uitzicht-kaapstad-paragliden

15 x doen in Kaapstad

Kaapstad is misschien wel een van de mooiste steden ter wereld. Ik heb er een tijdje gestudeerd (al is er van het studeren weinig gekomen) en weet precies wat je in deze wereldstad absoluut niet mag missen. Kijk mee naar wat je wat mij betreft echt zou moeten doen in Kaapstad.

  • P1000213

Hoe plan je de perfecte roadtrip

Roadtrippen is wat mij betreft de ultieme vorm van vrijheid. Lekker gaan en staan waar je maar wilt. Maar voordat je aan zo’n roadtrip begint het is wel handig om je een klein beetje voor te bereiden, zodat onderweg alles soepel verloopt. Daarom hier een paar tips voor het plannen van de perfecte roadtrip.

  • buffeldrift-zuid-afrika

Top 5 bijzondere overnachtingen

Slapen in de jungle waar je wordt gewekt door wildlife, of juist genieten van alle luxe in een resort. Ik heb op een heleboel gave plekken overnacht! Nu vroeg Vincent van de blog Reizen over de [...]

  • budget-travel-thailand

Top 10 mooiste vakantieplekjes!

Zin om een vakantie te boeken, maar nog geen inspiratie? Ik zet de tien mooiste vakantieplekjes voor je op een rij.

Jantien
Jantien
Hoi, Jantiens ReisStijl is mijn persoonlijke blog over reizen en lifetstyle. Ik neem je graag mee op avontuur, inspireer je met prachtige reisfoto’s en bijzondere verhalen en geef je een kijkje in mijn leven als reiziger. Wil je meer over mij weten? Lees dan hier verder.
Load More