Ik krijg de laatste tijd zo vaak de vraag van mensen wanneer ik weer of reis ga, maar ik kon telkens geen duidelijk antwoord geven. Punt is namelijk dat ik stiekem op de achtergrond al een tijdje bezig ben met een nieuw project. Ondertussen heeft dat nieuwe project al zoveel vorm gekregen dat ik het hoog tijd vind om het met de wereld te delen. Ik ben er zo onwijs enthousiast over en ik kan niet wachten tot iedereen het weet. Ik ben super benieuwd of jij net zo enthousiast bent als ik!

Ik heb een idee

Soms heb je een idee en dan weet je dat je je tanden erin moet zetten. Ik bedoel, ik heb zoveel ideeën maar sommigen laten niet meer los. Dat had ik dus hiermee. Ik kon er ’s nachts gewoon niet meer van slapen omdat ik het zo’n gaaf idee vond. Dus ik ging m’n bed uit en begon m’n idee vorm te geven. Alles opschrijven wat er in me opkwam en de volgende ochtend om zes uur plofte ik uitgeput en voldaan in m’n bed.

Toen ik m’n plannen verkondigde aan familie en vrienden waren veel mensen gematigd enthousiast. ‘Oh ja, super leuk. Maar hoe dan?’. Iedereen die me kent weet dat ik altijd heel hard van stapel loop en op een belachelijk hoog enthousiasme niveau zit dus zij proberen me dan vaak weer even met beide voeten op de grond te zetten. Maar ik heb dat hard van stapel lopen juist nodig om mijn doelen te realiseren. Vol erin want anders ben ik bang dat het er nooit van komt. Dus dat deed ik nu ook. Binnen een week had ik alweer mensen om me heen verzameld om mee samen te werken.

Nu een aantal weken verder heb ik zoveel onwijs leuke contacten opgedaan en beginnen m’n plannen echt vorm te krijgen. Het leuke is wanneer je je plannen deelt, dat het ineens geen plannen meer zijn maar dat het écht wordt. Ik zie vaak om me heen dat mensen bang zijn iets met hun plannen te doen en het dan dus maar blijft liggen. Het is ook heel spannend om te delen want de kans is groot dat niet iedereen net zo enthousiast is als jij. Maar het mooie is, merk ik, dat plannen alleen maar beter worden wanneer meerdere mensen hun visie delen. Je kunt er van leren en je idee groeit uit tot een project dat vorm krijgt. Dat kan dus echt alleen wanneer je het deelt. Hoe eng het ook is.

Het is écht!

Ondertussen is het dus écht. Ik ga iets doen wat ik al heel lang had willen doen. Nu wil ik super graag vertellen wat het dan is wat mij zo enthousiast maakt maar het lijkt me dus nog leuker om dit persoonlijk te doen via video. Dus ik heb besloten dat ik deze week live ga op Facebook (vind ik dus ook best eng) om het je persoonlijk te vertellen. Zo benieuwd wat iedereen er van vindt!

Even een vraagje aan jou. Zou ik het dinsdagochtend of dinsdagavond bekend maken? Wat komt jou het beste uit? Want ik zou het super tof vinden als je zou kunnen kijken!

img_2548

Zo benieuwd wat het me gaat brengen 🙂 

Doe een gokje

Tot die tijd zou ik zeggen. Doe eens een gokje. Wat denk jij dat het wordt? En wat hoop jij dat het wordt?

Verder ben ik ook heel benieuwd wat jouw grote droom is. Wat zou jij heel graag willen doen? En durf jij dat ook te doen? Durf jij het te delen? Ik zou zeggen, geef het een kans wat het is de enige manier om het écht te maken!

Liefs Jantien