Jaaa!! Vandaag neem ik je mee op pad in mijn eigen regio, de Achterhoek. Je hebt laatst in m’n vlog al een kijkje achter de schermen kunnen nemen tijdens de wijnroute door Doetinchem, maar dat was nog niet alles. Ik heb speciaal voor jou nog een fijne video klaarstaan met wat handige tips maar vooral ook heel veel sfeer en wijn. Kijk je mee?

De prachtige styling is gedaan door Westernman uit Lichtenvoorde. De trui is van Anna Scott, de broek en de blouse zijn van G-star. 

Ik ben super benieuwd wat je ervan vindt. Zelf vond ik het in ieder geval geweldig om te doen en ik kan het dan ook van harte aanraden om zelf ook eens op de e-bike te springen 🙂
Ben je ook enthousiast geworden over de wijnroute? Lees dan nog even verder voor informatie en tips en neem ook een kijkje op achterhoek.nl voor mijn gastblog en meer informatie over de wijnroutes.

Handige informatie en tips voor de wijnroutes

– Check voordat je begint met fietsen even of alle wijnboerderijen wel open zijn. Deze informatie vind je op hun website of je kunt voor de zekerheid even een belletje doen! Hieronder vind je de websites van de verschillenden wijngaarden op deze route.
Wijnboerderij ’t Heekenbroek
Wijjngaard Um d’n Olden Smid
Wijngaard De Oogsthoek
Wijngaard Deutinghem 838
– Huur je fietsen voor deze route bij Bulten Tweewielers in Doetinchem
– Meer informatie over deze en andere wijnroutes vind je op achterhoek.nl onder routes
– Voor een knooppunten kaart kun je terecht bij de VVV kantoren in de Achterhoek

Ik heb enorm genoten van een heerlijke dag in de natuur met een goed glas wijn en ik hoop dat ik jou heb geïnspireerd ook eens op de fiets te stappen voor een van de vele routes door de Achterhoek. Laat me dan vooral weten of je er net zo van hebt genoten als ik. Heel veel plezier en cheers!

Liefs Jantien

Ps. volg je me al op Facebook, instagram en twitter? Je kunt je hier abonneren op m’n YouTube kanaal en wist je dat je je hieronder ook kunt inschrijven op m’n blog zodat je geen enkele update meer mist?! Zeker even doen want er komen heel veel gave avonturen aan, zoals liften door Europa!