Heb je Jantiens ReisStijl weleens voorbij zien komen in de media? Dat zou namelijk heel goed kunnen. En wel in de volgende media.

Ik was zowel bij Radio Gelre FM, Radio Gelderland en Radio Veronica te gast in de uitzending om te vertellen over mijn werk, mijn blog en het boek dat ik schrijf over de Achterhoek. Hier en hier luister je de opnames terug.

Ik werd geïnterview door Achterhoek Nieuws en kreeg een uitgebreide reportage in de najaarsspecial. Hierin deed ik niet alleen m’n verhaal als reisblogger maar vertelde ik ook over mijn boek over de Achterhoek.

jantiens-reisstijl-media-gelderlander

jantiens-reisstijl-media-gelderlander

Ik werd door de Gelderlander geïnterviewd over mijn werk als reisblogger. Daarnaast mocht ik mijn verhaal doen over mijn nieuwe project; een boek over de Achterhoek. Je leest hier meer over mijn plannen.

Een half jaar lang was ik iedere eerste zaterdag van de maand te horen als columnist voor radio RTV Holland, waar ik in Jantiens ReisPlaat m’n reisavonturen deelde. Diezelfde columns vind je hier geschreven terug onder Jantiens ReisPlaat.

metro

Vorig jaar stond ik met m’n column over het vluchtelingen probleem in Metro Nieuws. Hier kreeg ik veel positieve reactie op. Ik sta nog altijd helemaal achter mijn verhaal. De volledige column lees je hier.

Ik werd door Traveljunks en Expedia geïnterviewd over mijn reizen, mijn blog en mijn motivatie om te bloggen. Het interview voor Traveljunks lees je hier terug. Het interview voor Expedia vind je hier.

Ik zette mij meerdere keren in om goede doelen te steunen. Ik vind het erg belangrijk om iets te kunnen betekenen en ook vooral om dat verhaal te delen. Zo opende ik tweemaal een pop-up restaurant om geld in te zamelen voor het Rode Kruis, Save the children en Stichting het vergeten kind. Dit werd al snel door de media opgepikt en mijn verhaal stond meerdere keren in de regionale krant de Elna (hier, hier en hier) en kwam ook meerdere malen voorbij in de Gelderlander (hier en hier).

Mijn inzet voor de goede doelen ging ook niet langs radio makend Nederland heen. Ik werd uitgenodigd bij Radio Gelre Fm om hier mijn verhaal te doen over het steunen van goede doelen en hoe dit samenhangt met de reizen die ik maak. Heel leuk om te doen en het interview kun je via deze link terug luisteren.